Mama Džun već ima ćerku sa seksualnim prestupnikom

Agencije
Mama Džun već ima ćerku sa seksualnim prestupnikom

Američka televizijska kuća “TLC” nedavno je otkazala prikazivanje popularne rijaliti emisije “Povratak Hani Bu Bu”, ali priči se još ne nazire kraj...

Simpatična djevojčica Alana Tomson (9), u javnosti poznata kao Hani Bu Bu, zvezda je rijaliti emisije “Povratak Hani Bu Bu”, koja prati njen život i život njene porodice. Međutim, uprkos tome što je slijedeća sezona već snimljena, prekinuto je prikazivanje programa.

Sve je počelo prošlog petka, kada je objavljena vijest da je Alanina majka, Džun Šenon, opet počela da se viđa sa nekadašnjim partnerom Markom Mek Denijelom, čovjekom koji je bio optužen za zlostavljanje djece.

Alanina sestra, Ana Kardvel, izjavila je zatim da je trpjela Markovo zlostavljanje dok je bio u vezi sa Džun. Incident se, navodno, dogodio 2003. godine majčinoj spavaćoj sobi, dok je bila na poslu. Ana je tada imala samo osam godina, a incidentu je prisustvovala i njena mlađa sestra, Laurin, kojoj je bilo tri godine.

Mark je u međuvremenu osuđen na desetogodišnje izdržavanje zatvorske kazne, ali se romansa između njega i Džun opet rasplamsala kada se našao na slobodi.

Ana, kojoj je danas dvadeset godina, ponašanje svoje majke prokomentarisala je slijedećim rečima: “Izgleda srećno. Smješka se, smij se i vrpolji se kad god je on u blizini. Znaš, mama, on je zlostavljao djecu. Uradio je to i meni. Zašto dozvoljavaš da prilazi djevojčicama kad znaš šta je uradio?”.

Sudeći prema jednom izvoru, Džun je sve vrijeme znala šta se dešava, ali umjesto da reaguje na žalbe svoje ćerke, odabrala je da vjeruje Marku koji je poricao ceo događaj.

Televizijska kuća “TLC” zbog čitave situacije ne samo da je prekinula prikazivanje programa, već se obratila saveznoj državi Džordžiji (SAD) sa molbom da Džun oduzmu djecu, pogotovo što se ima u vidu da je otac jedne od Džuninih ćerki, Džesike, 2005. godine uhapšen i osuđen za seksualno iskorišćavanje djeteta putem interneta. Situaciju čini gorom i to što su svi očevi Džunine djece iz različitih razloga služili zatvorsku kaznu.

Ipak, vlasti Džordžije izjavile su da Džun i Mark nisu prekršili nijedan zakon čija bi povreda uzrokovala oduzimanje djece, tako da život u porodici Šenon nastavlja po starom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana