Magična žurka dostojna prinčeva

Agencije
Magična žurka dostojna prinčeva

Za mališane iz britanske kraljevske porodice, princa Džordža i princezu Šarlot u Kanadi je upriličena magična žurka, na kojoj su, naravno, prisustvovali i njihovi roditelji vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i vojvoda od Kembridža princ Vilijam.

Princ Džordž i princeza Šarlot uživali su u duvanju balona od sapunice u bašti zgrade Vlade u Britanskoj Kolumbiji, gdje je ova raskošna zabava bila i organizovana.

Da zabava bude dostojna kraljevske porodice, osoblje zaposleno u Vladi je čak dovelo i životinje. Tako su dječica uživala igrajući se sa ponijima, psima i zečevima, a tu su bili i animatori sa balonima. Djeci je naročito bila interesantna lutkarska predstava, koja je takođe, bila specijalno priređena za njih.

Žurci je, pored kraljevske porodice, prisustvovalo još 24 mališana čiji su roditelji vojnici, tako da je ova velika zabava za mališane bila pravo zadovoljstvo.

Sudeći po fotografijama Šarlot izgleda da veoma voli životinje i čak je pomalo "mučila" psa Musa, mješanca retrivera i pudle, sjedeći na njegovim leđima. 

Turneja vojvode i vojvotkinje od Kembridža i njihove djece biće okončana u nedjelju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana