Лопезова и Родригез спремају вјенчање на Бахамима

Агенције
Лопезова и Родригез спремају вјенчање на Бахамима

Џенифер Лопез и њен вјереник Алекс Родригез планирају да направе најскупоцјеније вјенчање у историји Холивуда. Извор близак пару је објаснио да пјевачица и бивши спортиста желе да надмаше чак и Кањеа Веста и Ким Кардашијан, који су 2014. године потрошили више од 12 милиона долара на своје вјенчање.

- Алекс је рекао да жели да се искупи за сву драму због наводних превара и да жели да јој приреди вјенчање из снова. Припреме су почеле, а ако се може судити по ономе што већ сада раде, њихови пријатељи неће бити изненађени уколико на крају потроше више од 15 милиона долара на церемонију - објаснио је извор.

Ипак, чак и сума од 15 милиона није тако велика с обзиром на то да пар планира вјенчање на некој скупоцјеној дестинацији. Према ријечима извора, њих двоје размишљају о Бахамима, мјесту гдје су се и вјерили.

- Џенифер већ зна шта ће обући, али и шта ће све бити послужено од хране. Торта ће коштати више од 50.000 долара, а биће поручена из Њујорка - навео је извор.

Када су званице у питању, на вјенчању ће присуствовати нека од највећих имена филмске и музичке индустрије, али и Алексове колеге из свијета спорта.

Родригез наводно неће штедјети ни на накиту који планира да јој поклони, а пјевачица тврди да јој је ово посљедње вјенчање и да не жели да штеди.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана