Љупка, Бубамари преотела Снуп Дога

Агенције
Љупка, Бубамари преотела Снуп Дога

Пјевачица Дара Бубамара револтирана је хвалисањем своје млађе колегинице Љупке Стевић, која на сва звона по граду прича да снима дует са свјетском хипхоп звијездом Снупом Догом.

Дара тврди да је музичка легенда прво њој понудила сарадњу, али да је она одбила јер јој нису одговарале ставке у уговору који је сачинио његов тим.

- Када сам прочитала вест да Љупка са њим снима дует, баш сам се слатко насмејала. Лепо је када колегиница почне да узима твоје отпатке и када тиме мора да гради своју каријеру. Очигледно да њој ставке из уговора нису сметале као мени јер ја имам каријеру и неће нико да ме условљава. Много ми је жао таквих ликова, али нека, треба народу помагати -  прича Дара. Љупка је у строгој тајности била у посјети реперу и заједно са њим снимила дует у Лос Анђелесу. Њих двоје су требали да заједно отпутују у Будву али како би избјегли многобројне папараце, одлучили су да се ипак виде у Италији.

- Знате, када имате успјешну каријеру која траје већ 20 година и толико хитова иза себе, онда вас не занимају небитне особе које морају да помоћу других граде каријеру. Ко је она и шта ради у свом животу?! Таквих као што је она има на хиљаде, жељних популарности, а нигдје хита. Чујем да сада нешто прича другима о мени, али мене то, искрена да будем, не дотиче јер је то њена култура. Љупки би боље било да унајми најбоље сараднике да јој направе одличну песму, као што то ја радим годинама, па имам на десетине хитова, а не да јури Снупа Дога и да се шлепа уз њега не би ли неко чуо за њу - одбрусила је Дара јер, како каже, мука јој је од колегиница које помоћу "штапа и канапа" хоће да опстану на сцени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана