Љубавна прича принца Харија и Меган ускоро пред публиком

Глас Српске
Љубавна прича принца Харија и Меган ускоро пред публиком

До дуго ишчекиваног вјенчања принца Харија и његове вјеренице Меган Маркл, које је заказано за 19. мај, остало је свега мјесец дана.

Међутим, шест дана прије него што принц и његова изабраница изговоре судбоносно "да" биће објављен филм под називом "Хари и Меган", који продуцира ТВ мрежа "Лајфтајм".

- Радња филма заснована је на стварној љубавној причи овог краљевског пара, откако су се упознали и како се развијала њихова веза - наводе продуценти и додају да је глумачка постава за овај филм помно бирана и да су жељели да сви ликови неодољиво подсјећају на особе које тумаче.

Тако ће Меган играти глумица Париса Фиц-Хенли, а Харија глумац Мураи Фрејзер.

У филму ће се појавити и Бургес Абернет као принц Вилијам, док ће Кејт Мидлтон глумити Лора Мичел, а глумица Бони Сопер играће принцезу Дајану.

Премијера филма о славном британском пару, за који је већ објављен трејлер, заказана је за 13. мај.

Иако су због његовог разузданог живота претходних година само ријетки вјеровали да ће се принц Хари икада скрасити, све се промијенило када је у његов живот ушетала америчка глумица Меган Маркл. Колико је сигуран у њихову љубав најбоље говори податак да је одбио да потпише предбрачни уговор, којим би осигурао своје богатство, а које се процјењује на 30 милиона фунти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана