Ljubavna groznica trese Holivud

Agencije
Ljubavna groznica trese Holivud

Slavni holivudski glumci uživaju pored ljepotica koje su i po nekoliko decenija mlađe, a tuđe mišljenje ih ne interesuje.

Ništa nije tako iznenadilo čitaoce tabloida kao romansa Šona Pena sa 32 godine mlađom glumicom Lejlom Džordž. Paparaci su ih nedavno fotografisali na zajedničkom odmoru na Havajima i od tada nije prestalo interesovanje za ovaj nesvakidašnji par. Inače, Pen je bio u braku sa Madonom i Robin Rajt, a nakon razvoda od Rajtove glumac se zabavljao sa Skarlet Johanson i Šarliz Teron.

Holivudski glumac Ričard Gir započeo je vezu sa 33 godine mlađom Alehandrom Silvom još dok je bio zvanično u braku sa drugom suprugom Keri Lovel. Par se nedavno i formalno razveo, a glumac sada neometano može da uživa sa dvostruko mlađom izabranicom.

Australijski glumac Mel Gibson oduvijek je volio mlađe djevojke, a njegova posljednja izabranica Rozalin Ros ima samo 24 godine. Gibson je od Rozalin stariji čak 35 godina, a par se početkom godine prvi put zajedno pojavio na crvenom tepihu.

Britanski glumac Rovan Atkinson ostavio je suprugu Sunetru poslije 23 godine braka kako bi započeo vezu sa svojom 28 godina mlađom koleginicom Luiz Ford.

I Dejvid Haselhof, koji se proslavio ulogom Miča Bjukenena u seriji "Čuvari plaže", skrasio se pored 27 godina mlađe Hejli Roberts.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana