Љубавна грозница тресе Холивуд

Агенције
Љубавна грозница тресе Холивуд

Славни холивудски глумци уживају поред љепотица које су и по неколико деценија млађе, а туђе мишљење их не интересује.

Ништа није тако изненадило читаоце таблоида као романса Шона Пена са 32 године млађом глумицом Лејлом Џорџ. Папараци су их недавно фотографисали на заједничком одмору на Хавајима и од тада није престало интересовање за овај несвакидашњи пар. Иначе, Пен је био у браку са Мадоном и Робин Рајт, а након развода од Рајтове глумац се забављао са Скарлет Јохансон и Шарлиз Терон.

Холивудски глумац Ричард Гир започео је везу са 33 године млађом Алехандром Силвом још док је био званично у браку са другом супругом Кери Ловел. Пар се недавно и формално развео, а глумац сада неометано може да ужива са двоструко млађом изабраницом.

Аустралијски глумац Мел Гибсон одувијек је волио млађе дјевојке, а његова посљедња изабраница Розалин Рос има само 24 године. Гибсон је од Розалин старији чак 35 година, а пар се почетком године први пут заједно појавио на црвеном тепиху.

Британски глумац Рован Аткинсон оставио је супругу Сунетру послије 23 године брака како би започео везу са својом 28 година млађом колегиницом Луиз Форд.

И Дејвид Хаселхоф, који се прославио улогом Мича Бјукенена у серији "Чувари плаже", скрасио се поред 27 година млађе Хејли Робертс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана