Ljubavna drama Lindzi Lohan

Agencije
Ljubavna drama Lindzi Lohan

Lijepa glumica Lindzi Lohan probudila je cijeli komšiluk vriscima, nakon što je njen vjerenik u pet ujutru navodno pokušao da ubije.

Policija je intervenisala u glumičinom domu u Londonu i probila ulazna vrata, nakon što su ih pozvali stanari okolnih kuća. Lindzi je optužila svog vjerenika, ruskog milionera Egora Tarabasova, sa kojim je u vezi sedam mjeseci, da ju je prevario sa prostitutkom.

- Molim vas, sad me je davio. Zamalo me je ubio - zvala je Lindzi komšije, a potom urlala na vjerenika "ti si lud i bolestan, potrebna ti je pomoć. Izlazi iz moje kuće!"

Deset minuta kasnije stigla je policija koja je morala da probije ulazna vrata, ali je par već napustio kuću i niko nije uhapšen.

- Probudila nas je vriscima. Bio sam veoma zabrinut. Stiglo je više policijskih automobila i cijela ulica je gledala kroz prozore šta se dešava - rekao je jedan od komšija.

Ovom incidentu prethodio je niz poruka koje je Lindzi objavila na društvenim mrežama, u kojima je Tarabasova optužila da je bio u klubu sa drugom ženom, koju je nazvala "ruskom prostitutkom". Zapravo je riječ o modnoj kreatorki Daši Paševkini, sa kojom je sve do sada bila u prijateljskim odnosima, i čak su objavljivale zajedničke fotografije na "Instagramu".

Glumičin otac Majkl Lohan rekao je da je u kontaktu sa kćerkom i da je ona dobro.

- Rekla mi je da ju je Egor varao. Ne bi to rekla da to nije istina. Nikada ranije ga nije optužila za tako nešto. Ne vjerujem da će on da me kontaktira. Lindzi mi je rekla da je dobro, ali Egor nije sa njom otkako se ovo desilo - kazao je on za "US Magazine".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana