Ledi Gaga gaji osjećanja prema Bredliju Kuperu

Agencije
Ledi Gaga gaji osjećanja prema Bredliju Kuperu

Pjevačica i glumica Ledi Gaga raskinula je vjeridbu sa njenim agentom Kristijanom Karinom. Pop pjevačica je u oktobru prošle godine na dodjeli nagrada “Njomen in Holldžnjood” otkrila da je njen vjerenik dugogodišnji agent Kristijan Karina.

Gaga i Kristijan počeli su vezu u februaru 2017. godine, ali izvor blizak paru otkrio je za magazin “Pipl” da među njima nije uvijek sve funkcionisalo.

- Jednostavno nije išlo. U takvim slučajevima najbolje je da raskinete vezu -  rekao je izvor.

Glasine o raskidu vjeridbe počele su da kruže na dodjeli “Gremija” kada je Gaga došla bez Kristijana, ali i bez vjereničkog prstena. Mnogi strani mediji već nedjeljama pišu o tajnim osjećanjima koje Ledi Gaga ima prema glumcu Bredliju Kuperu s kojim je radila na filmu “Zvijezda je rođena”.

Ledi Gaga i Bredli Kuper nominovani su za “Oskare” za najbolju glavnu glumicu i najboljeg glavnog glumca, a film “Zvijezda je rođena” nominovan je za najbolji film.

Glumac je već najavio da će na dodjeli nagrada “Oskara” izvesti pjesmu “Shallow” s Ledi Gagom. Za američke medije je priznao da mu zbog nastupa ipak nije svejedno.

- Na “Oskarima” ćemo izvesti pjesmu “Shallow” i siguran sam da će me biti užasno strah. Da, moram priznati da se bojim našeg nastupa - rekao je Kuper, ostavljajući obožavaoce u nedoumici o kakvom se to strahu zapravo radi.

Bredli Kuper i njegova supruga Irina Šajk su nedavno bili na meti negativnih priča zbog njegove pretjerane bliskosti s Ledi Gagom, a vatru su dodatno palili Gagini pobjednički govori na raznim manifestacijama, a u kojima je ona na sav glas zahvaljivala Kuperu, koji su po mnogima bili i malo pretjerani.

Zahvalila mu je nedavno i na pomenutom “Gremiju” u Los Anđelesu, gdje su njih dvoje nagrađeni kao najbolji pop duet za pjesmu iz filma “Zvijezda je rođena”, pa čak i istakla da je sigurna da bi Bredli volio da je bio pored nje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana