Kvejd priznaje: “Kokain je često bio uračunat i u budžet filmova”

Agencije
Kvejd priznaje: “Kokain je često bio uračunat i u budžet filmova”

Slavni američki glumac Denis Kvejd dao je veliki intervju za emisiju “Megyn Kelly Today”, američke televizijske mreže En-Bi-Si, u kome je govorio o predstojećoj ulozi 40. predsjednika SAD Ronalda Regana.

U razgovoru, koji je vođen na “Reganovom ranču” u Kaliforniji, Kvejd je otkrio da je Regan bio njegov omiljeni predsjednik.

Glumac je sasvim otvoreno govorio i o svom braku sa glumicom Meg Rajan, 18 godina poslije razvoda, za koji kaže da se u njemu osjećao da se nalazi u sijenci svoje supruge, ali je otvoreno priznao da je dugo bio kokainski zavisnik.

Kokain u jednom periodu svog života konzumirao svaki dan, zbog čega se godinama borio sa teškom zavisnošću. Zbog kokaina je ostajao budan po cijelu noć, pa bi uspevao da zaspi tek na sat vremena.

“Odrastao sam u sedamdesetim i osamdesetim godinama, kada je odnos prema kokainu bio potpuno drugačiji. Kokain je često bio uračunat i u budžet filmova”, rekao je on.

“Noći i noći sam proveo urlajući na Boga da me skloni što dalje od te napasti. Urlao sam da neću više nikad, jer sam imao samo sat vremena sna do slijedećeg posla!”

Pošto je mjesecima spavao po sat vremena dnevno, odlučio je prestane da uzima drogu, ali bi već popodne sve palo u vodu pa bi uzeo novu dozu. Denis Kvejd je droge uspio da se reši tek na programu odvikavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana