Квејд признаје: “Кокаин је често био урачунат и у буџет филмова”

Квејд признаје: “Кокаин је често био урачунат и у буџет филмова” 23.07.2018 23:01 | Агенције

Славни амерички глумац Денис Квејд дао је велики интервју за емисију “Megyn Kelly Today”, америчке телевизијске мреже Ен-Би-Си, у коме је говорио о предстојећој улози 40. предсједника САД Роналда Регана.

У разговору, који је вођен на “Регановом ранчу” у Калифорнији, Квејд је открио да је Реган био његов омиљени предсједник.

Глумац је сасвим отворено говорио и о свом браку са глумицом Мег Рајан, 18 година послије развода, за који каже да се у њему осјећао да се налази у сијенци своје супруге, али је отворено признао да је дуго био кокаински зависник.

Кокаин у једном периоду свог живота конзумирао сваки дан, због чега се годинама борио са тешком зависношћу. Због кокаина је остајао будан по цијелу ноћ, па би успевао да заспи тек на сат времена.

“Одрастао сам у седамдесетим и осамдесетим годинама, када је однос према кокаину био потпуно другачији. Кокаин је често био урачунат и у буџет филмова”, рекао је он.

“Ноћи и ноћи сам провео урлајући на Бога да ме склони што даље од те напасти. Урлао сам да нећу више никад, јер сам имао само сат времена сна до слиједећег посла!”

Пошто је мјесецима спавао по сат времена дневно, одлучио је престане да узима дрогу, али би већ поподне све пало у воду па би узео нову дозу. Денис Квејд је дроге успио да се реши тек на програму одвикавања.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица