Kuvarica otkriva šta zvijezde jedu

Agencije
Kuvarica otkriva šta zvijezde jedu

Bivša kuvarica holivudske glumice Gvinet Paltrou progovorila je o njenoj ishrani i obrocima koje joj je pripremala.

Kako kaže Kejt Mekalon, ona najčešće bira "travu i povrće". Poznata kuvarica među klijentima ima i slavne ličnosti iz drugih sfera.

Sarađivala je sa Mirandom Ker, Stivenom Spilbergom, a za Gvinet je kuvala dok je bila u braku sa muzičarom Krisom Martinom.

- Kad sam počela da kuvam za njih, ona je snimala film "Ajronmen". Njen asistent me odmah upozorio da oni "ne jedu ništa". Veoma su strogi u svom režimu, izbjegavaju sve šećere, slatkiše, mliječne proizvode i jedu samo povrće - rekla je Kejt.

Prisjetila se da se i ona strogo pridržavala njihovih zahtjeva.

- Brzo sam shvatila da sve više hvale moju hranu u koju dodajem više sastojaka. Malo su se promijenili - dodala je Kejt.

Kada je riječ o manekenki Mirandi Ker, slavna kuvarica kaže da ona zaista konzumira sve ono što i u javnosti tvrdi da jede.

- Upoznala sam je dok je bila u braku sa Orlandom Blumom. Oboje vole moj kari, laganu piletinu, kinou, losos i povrće. Za doručak sam pripremala pileću salatu sa puno svježeg bilja i čija puding. Miranda jede hranu bez hemikalija i ne jede pirinač, samo namirnice sa niskim glikemijskim indeksom. Drži se pravila 80:20, odnosno 80 odsto vremena jede zdravo, ali u ostalim slučajevima dozvoli sebi neku poslasticu - rekla je Kejt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana