Куварица открива шта звијезде једу

Agencije
Куварица открива шта звијезде једу

Бивша куварица холивудске глумице Гвинет Палтроу проговорила је о њеној исхрани и оброцима које јој је припремала.

Како каже Кејт Мекалон, она најчешће бира "траву и поврће". Позната куварица међу клијентима има и славне личности из других сфера.

Сарађивала је са Мирандом Кер, Стивеном Спилбергом, а за Гвинет је кувала док је била у браку са музичаром Крисом Мартином.

- Кад сам почела да кувам за њих, она је снимала филм "Ајронмен". Њен асистент ме одмах упозорио да они "не једу ништа". Веома су строги у свом режиму, избјегавају све шећере, слаткише, млијечне производе и једу само поврће - рекла је Кејт.

Присјетила се да се и она строго придржавала њихових захтјева.

- Брзо сам схватила да све више хвале моју храну у коју додајем више састојака. Мало су се промијенили - додала је Кејт.

Када је ријеч о манекенки Миранди Кер, славна куварица каже да она заиста конзумира све оно што и у јавности тврди да једе.

- Упознала сам је док је била у браку са Орландом Блумом. Обоје воле мој кари, лагану пилетину, киноу, лосос и поврће. За доручак сам припремала пилећу салату са пуно свјежег биља и чија пудинг. Миранда једе храну без хемикалија и не једе пиринач, само намирнице са ниским гликемијским индексом. Држи се правила 80:20, односно 80 одсто времена једе здраво, али у осталим случајевима дозволи себи неку посластицу - рекла је Кејт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана