Kult slavnih posvađao Kruza i Travoltu

Agencija
Kult slavnih posvađao Kruza i Travoltu

U javnost su procurili šokantni detalji kulta slavnih koji je zaludio glumce Džona Travoltu i Toma Kruza i otkrili da je upravo sajentologija od njih napravila suparnike.

Kad se spomene sajentologija, koja se još naziva i kult slavnih, uz nju se odmah vežu i imena poznatih glumaca koji se smatraju najvećim pobornicima tog učenja.

Tom Kruz se se sajentologijom upoznao kad je bio u braku sa Mimi Rodžers, a zbog ovog učenja raspao mu se brak s Kejti Holms. Sve o tom rivalitetu ispričao je bivši član te crkve Brendan Tajdž.

Iako bi se na osnovu toga na prvu moglo zaključiti da su ova dvojica baš zbog toga u dobrim odnosima te da ih to veže, situacija je upravo suprotna.

Prva informacija koja će mnoge začuditi je da se Travolta i Kruz zapravo nikako ne podnose, tačnije, kako navodi Tajdž, preziru se. Razlog tome je što prije ulaska Kruza u kult, Travolta bio miljenik vođe sajentologa Dejvida Miskevidža, ali to se promijenilo sa Tomovim dolaskom.

Kada je Kruzu 2008. godine dodijeljena medalja Freedom Medal of Valor, najveće priznanje u sajentologiji, Travolta je navodno eksplodirao.

- Kruz je sada jedini koji ima privilegije. Travolta to nema. On ne dobija ništa besplatno, nikakve apsurdne poklone kao što je hangar za avione, bicikl po mjeri ili neke od drugih vrhunskih usluga - ispričao je Tajdž. Kada je napustio sajentološku zajednicu, Tajdž je sedam godina proveo kao član Kruzovog obezbjeđenja.

- Čuvali smo ga kad bi hodao i provjeravali svaku kameru područja kroz koje bi prolazio. Kao dio njegovog tima morao sam imati najboljeg zubara i redovno ići na izbjeljivanje i kontrole. Ako želiš raditi za Toma, moraš imati lijep osmijeh - tvrdi Tajdž.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana