Крвави ријалити: Бата изрешетан пред улазак у Фарму

Агенције
Крвави ријалити: Бата изрешетан пред улазак у Фарму

Естрадни менаџер Бата Палигорић упуцан је са три метка, ноћ прије него што је требало да уђе у ријалити "Фарма".

На Палигорића је пуцано на Новом Београду док је са пријатељем сједио у башти једног ресторана. Непознати атентатор са фантомком истрчао је из затамњеног аутомобила, пришао менаџеру и опалио рафал у његовом правцу.

- Било је као на филму, све се брзо одиграло. Бата је седео с пријатељем у башти и док су вечерали, испред ресторана се зауставио аутомобил са затамњеним стаклима из ког је истрчао човек са фантомком, уперио пиштољ у њега и пуцао. Након испаљеног рафала, атентатор је побегао, а гости су полегали под сто - прича очевидац.

Батин пријатељ одмах је позвао Хитну помоћ, а на мјесто пуцњаве пристигла је и полиција, која је направила увиђај. Палигорића су хитно превезли у Ургентни центар са три прострелне ране у предјелу ногу, због којих је током оперисан.

Према неким тврдњама, менаџер заправо није био права мета атентатора. Наиме, нападач је побркао Палигорића са правом жртвом, која је требало да сједи у исто вријеме на истом мјесту.

- Живот ми се срушио, молим вас да ме разумете. Не бих ништа да коментаришем из разумљивих разлога. Добро се осећам, хвала вам - рекао је Палигорић, који због ове несреће није ушао у ријалити.

Откако је стартовала "Фарма 6", догодио се низ трагичних догађаја у животима појединих учесника.

Пјевач Недељко Савановић, познатији као Неђо с Мањаче, умро је вече пред улазак у ријалити од посљедица срчаног удара.

На дан уласка у "Фарму" преминуо је Саша Стоиљковић, супруг пјевачице Данијеле Елле Стоиљковић, која је због овог трагичног догађаја отказала учешће у шоу-програму. Он је умро десетак минута пошто је Еллу довезао у карантин.

Никола Јовановић, пријатељ учесника "Фарме" Радета Лазића, силовао је школску другарицу Р. Ш. три дана пред почетак "Фарме 6".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана