Кристен Стјуарт постаје “Чарлијев анђео”

Агенције
Кристен Стјуарт постаје “Чарлијев анђео”

“Чарлијеви анђели” ће се идуће године поново појавити на великим екранима, у трећој верзији након првобитне серије и филма под тим називом, а у главним улогама је трио жена различитих раса на челу са Кристен Стјуарт. Поред Кристен “Чарлијеви анђели” ће у новом издању бити и Наоми Скот и Ела Балинска.

Овога пута режија је повјерена Елизабет Бенкс.

- За мене су “Чарлијеви анђели” један од оригиналних брендова који славе моћне жене откако је та серија први пут приказана седамдесетих - саопштила је Бенксова, која има удјела и у продукцији и писању сценарија најновијег филмског остварења под чувеним називом, а тумачиће и једну улогу. Бенксова ће играти мистериозну власницу агенције, Бозли, коју је у претходном филму играла Деми Мур.

Најновија верзија “Чарлијевих анђела” означава тренд у Холивуду да се женама више повјерава режија високобуџетских остварења, као и да се побољша етничка разноликост.

Прошло је 15 година откад је снимљена претходна верзија “Full throttle” из 2003. године, а нову ћемо гледати у септембру 2019. године.

У оригиналној серији, емитованој у САД од 1976. до 1981. године, главне улоге тумачиле су Фара Фосет, Кејт Џексон и Џеклин Смит.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана