Krejg želi ponovo da igra uz Belučijevu

Agencije
Krejg želi ponovo da igra uz Belučijevu

Svakom Džejmsu Bondu potrebna je Bond djevojka, a Danijelu Krejgu je jedna naročito prirasla za srce.

Ako Danijel bude birao, Bond dama ponovo će biti Monika Beluči, koja je imala manju ulogu u filmu "Spectre" 2015.

Krejg bi želio da ovog puta provede više vremena pred kamerama sa italijanskom glumicom, koja je u 53. godini najstarija Bond dama u istoriji franšize.

- On želi da se Belučijeva vrati - rekao je izvor blizak Krejgu za britanski "The Mirror" iako još nije poznato da li su počeli pregovori za predstojeće ostvarenje.

Prema dosadašnjim nagađanjima, Bond bi u 25. nastavku franšize mogao biti oženjen i to likom Lee Sedu, dr Medelin Švan. Bond će navodno napustiti tajnu službu dok mu zlikovci ne ubiju ljubav njegovog života.

Svojom poznatom figurom pješčanog sata i titulom jedne od najseksi žena svijeta, nije ni čudo da je upravo Monika dobila ulogu u filmu o najpoznatijem tajnom agentu.

Ona je i ranije priznala da se iznenadila nakon poziva da glumi u filmu misleći da je zovu da igra ulogu M, koju je ranije igrala Judi Denč.

- To je znak da je bioskop u stanju otvorenije da gleda na zrelije glumice. Veoma je bitno pokazati da žene i sa 50 mogu biti interesantne i atraktivne kao i žene sa 30 - kazala je tada ova svjetska diva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana