Краљевски фотограф открио: Тада је било јасно да је брак принцезе Дајане и Чарлса готов

Глас Српске
Краљевски фотограф открио: Тада је било јасно да је брак принцезе Дајане и Чарлса готов

Фотограф који је више од 40 година сликао британску краљевску породицу описао је тренутак када је схватио да је брак између принцезе Дајане и принца Чарлса готов.

Фотограф Артур Еванс је открио у једном интервјуу ситуацију из живота покојне принцезе Дајане и принца Чарлса која му је јасно ставила до знања да је њиховој љубави дошао крај.

Он је испричао како је на посљедњој турнеји коју је краљевски пар одрадио заједно, у Јужној Кореји 1992. године било јасно да је развод неизбјежан.

“Кад смо били у Кореји, на посљедњој турнеји, знао сам да је између њих готово јер нису могли да поднесу да буду у друштву једно другог. Било је то тако биједно”, испричао је он за Yahoo.

Додао је да “нико није био изненађен” кад је мjесец дана касније објављено да се разводе.

Мирор је, преносећи ову изјаву, подсjетио на извjештавање њиховог репортера Џејмса Витакера који их је пратио у Сеул.

“Стигли су у Кореју с упутством да се понашају као заљубљени пар. Умjесто тога, они су се игнорисали, нису се ни погледали. Није било никаквог физичког контакта између њих. Изгледали су као двоје странаца”, писао је он.

На турнеји су били у новембру 1992.године, а њихов је развод објављен 9. децембра. Развод је окончан 1996.године, а принцеза је погинула 31. августа 1997.године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана