Крај бајке: Растају се Ким Кардашијан и Кање Вест?

Глас Српске
Крај бајке: Растају се Ким Кардашијан и Кање Вест?

Најпознатија старлета на свијету Ким Кардашијан наводно се разводи од мужа, музичара Кањеа Веста, а разлог је тај што више не може да изађе на крај са "супругом из пакла".

Како преносе страни медији, у бајци Кардашијан/Вест дошло је до неслагања. Наиме, поред троје мале дјеце, Ким, наводно, мора и да брине о Весту који се понаша као тинејџер.

- Главни разлог због којег јој је "пукао филм" јесте његова зависност од таблета без којих готово да више не може да функционише. Најблаже речено, живот с Кањеом је тежак и Ким је достигла границу - објаснио је њихову ситуацију близак извор.

Он тврди да Кање ништа не помаже Кардашијановој око дјеце, те да често има изливе бијеса.

- Откако се Чикаго родила, напади су све чешћи и озбиљнији. Ким се често пита да ли би јој живот био лакши без њега - рекао је овај извор.

Међутим, Ким се и даље труди да не даје повода оваквим нагађањима, па је током недавне посјете Јапану уредно промовисала нову Вестову модну линију и није давала никакве коментаре о њиховом односу. За јавност они воде "срећан брачни и породичан живот".

Ким Кардашијан и Кање Вест у браку су од 2014. године и пар има сина и двије кћерке. Најмлађу ћерку им је родила сурогат мајка у јануару ове године јер је старлета у другој трудноћи имала проблеме, због чега су јој доктори савјетовали да више не рађа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана