Kraj Bikovićeve ljubavi sa lijepom Ruskinjom

Agencija
Kraj Bikovićeve ljubavi sa lijepom Ruskinjom

Srpski glumac Miloš Biković podijelio je sa fanovima na "Instagramu" emotivnu vijest o raskidu sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom.

Miloš je s ruskom koleginicom uživao u ljubavi godinu i po, a po ugledu na svjetske zvijezde koje ne žele da u javnost dođu pogrešne informacije, Miloš i njegova sada bivša partnerka željeli su da informacije o rastanku fanovi čuju upravo od njih. To su uradili putem društvenih mreža.

- Nažalost, poslije godinu i po zajedničkog života, odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog pretrpanog rasporeda i stalnih putovanja. Trudili smo se da provodimo zajedno svaki slobodan minut, ali ispalo je da oni nisu bili dovoljni. Rastajemo se s velikom ljubavlju i poštovanjem i ostajemo bliski prijatelji i kolege - stoji u zajedničkoj objavi para na "Instagramu".

Potom je lijepa Ruskinja uradila nešto što je sve zbunilo. Naime, i ona je na društvenim mrežama, baš poput Bikovića, objavila da je njihovoj ljubavi došao kraj. Međutim, onda je podijelila fotografije sa Milošem na kojima djeluju i više nego zaljubljeno.

Fanovi su zbunjeno komentarisali i dok su neki pomislili da su ovo stare fotografije te da od ljubavi nema ništa, drugi su se pak nadali da je ovo možda znak da postoji šansa da se glumački par pomiri.

Ljubav na prvi pogled između popularnih umjetnika desila se na snimanju filma "Led".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana