Кортни Кардашијан пријети бивши муж

Агенције
Кортни Кардашијан пријети бивши муж

Бивши муж ријалити звијезде Кортни Кардашијан Скот Дисик није нимало задовољан због чињенице да се мајка његове дјеце забавља са другим мушкарцем.

То што је Алжирац Јунс Бенџим чак 12 година млађи од ријалити звијезде је само погоршало читаву ситуацију. Ствари су отишле предалеко када је Скот почео да пријети новом пару.

Наиме, у посљедњој емитованој епизоди из ријалити програма о Кардашијановима приказани су и кратки кадрови из сљедеће епизоде. У њима је објављено да Скот физички пријети својој бившој супрузи и њеном момку.

- Скот ми сада пријети. Каже ми да чувамо леђа - рекла је Кортни у кратком клипу.

Бројни извори су се крајем љета оглашавали како би пренијели да Скот и даље не може да прихвати то што га је Кортни коначно заборавила и ужива поред млађег мушкарца.

- Скоту је тешко и стварно се мучи док гледа Кортни како ужива са млађим мушкарцем као што је Јунс. Не може да поднесе да гледа мајку његове дјеце како јури за тим момком - рекао је добро упућен извор.

Исти извор је додао да Скот не прати више Кортни на "Инстаграму" и да избјегава све друштвене мреже како не би гледао њихове заједничке фотографије из прошлости.

- Ово је први пут да Скот види да је Кортни заљубљена у другог - каже извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана