Колинда: Нафљаскам ујутро мало текућег пудера и шминке и онда то издржи цијели дан

Агенције
Колинда: Нафљаскам ујутро мало текућег пудера и шминке и онда то издржи цијели дан

Тoком цјелодневних обвеза у Карловцу и околиnи, гдје је тренутно преселила своју канцеларију, предсједница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић посјетила је и пјевачицу и водитељку Сању Долежал на Радио Мрежници те с њом поразговарала о типично женским стварима.

У опуштеном разговору Колинда Грабар-Китаровић се, попут сваке жене, распричала о женским стварима, признавши како јој је пиво драже од црног вина, на које је интолерантна, да је љубитеља сланог, а не слатког, најдража пјесма Нових фосила јој је "Кошуља плава", а на питање воли ли више "забавњаке" или "народњаке", рекла да је то "зависи о ситуацији".


Кад је ријеч о приватном животу и опуштању, најдраже јој је с дјецом испећи кокице и тако проводити вријеме јер је њезин супруг и отац дјеце Јаков Китаровић пуно строжи од ње, преноси тпортал.

Иако је предсједница Хрватске те одлучује о многим важним стварима, свакога јутра Колинда је тек типична жена која стоји пред ормаром и гледа у њега јер нема што обући.

"Наравно да имам проблем као и свака жена ујутро јер немам што обући', признала је Сањи Долежал те додала како је примијетила да је и она украла двије хаљине из њезиног ормара, алудирајући на исте хаљине у којима су се двије даме појавиле у јавности.

За крај је открила како је тајна њезиног доброг тена у креми са заштитним фактором: "Нафљаскам ујутро мало текућег пудера и шминке и онда то издржи цијели дан".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана