Ko bi rekao da ona može da bude ovako elegantna? FOTO

Agencije
Ko bi rekao da ona može da bude ovako elegantna? FOTO

Reperka Niki Minaž poznata je po provokativnim nastupima i izazovnim odjevnim kombinacijama, ali je ovaj put odlučila da iznenadi fanove nešto elegantnim i smernijim izdanjem…

Na njen agresivan i buntovni pristup već smo navikli, pa zato bude pravo iznenađenje kada se popularna pjevačica Niki Minaž pojavi u nekom skromnijem i elegantnijem izdanju.

Na najnovijim fotografijama koje je okačila na svoj Instagram profil tridesetdvogodišnja muzička diva prosto je neprepoznatljiva! Za foto sešn zaslužan je fotograf Frančesko Karozini, koji je ovekovečio modne kreacije čuvenog dizajnera Roberta Kavalija.

Svoj izbor Kavali je objasnio sledećim riječima: "Odabrao sam pjevačicu Niki Minaž jer je oličenje živahne i moderne ženstvenosti koja treba da krasi jednu Kavali ženu".

"U posljednjih par godina navikli smo da viđamo žene čija je odjeća skrivala njihovu figuru. Ovom kapmanjom željeli smo da pošaljemo sasvim drugačiju poruku. Želio sam da istaknem senzualnu ženu koja je svjesna svog tijela i koja, umesto da se ustručava od pokazivanja svojih oblina, može od njih da stvori svoj najjači adut", dodao je.

Pjevačica, čije je pravo ime Onika Tanja Maraž, je u posljednje vrijeme zauzeta promovisanjem svog najnovijeg albuma, "Pinkprint".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana