Ко би рекао да она може да буде овако елегантна? ФОТО

Агенције
Ко би рекао да она може да буде овако елегантна? ФОТО

Реперка Ники Минаж позната је по провокативним наступима и изазовним одјевним комбинацијама, али је овај пут одлучила да изненади фанове нешто елегантним и смернијим издањем…

На њен агресиван и бунтовни приступ већ смо навикли, па зато буде право изненађење када се популарна пјевачица Ники Минаж појави у неком скромнијем и елегантнијем издању.

На најновијим фотографијама које је окачила на свој Инстаграм профил тридесетдвогодишња музичка дива просто је непрепознатљива! За фото сешн заслужан је фотограф Франческо Карозини, који је овековечио модне креације чувеног дизајнера Роберта Кавалија.

Свој избор Кавали је објаснио следећим ријечима: "Одабрао сам пјевачицу Ники Минаж јер је оличење живахне и модерне женствености која треба да краси једну Кавали жену".

"У посљедњих пар година навикли смо да виђамо жене чија је одјећа скривала њихову фигуру. Овом капмањом жељели смо да пошаљемо сасвим другачију поруку. Желио сам да истакнем сензуалну жену која је свјесна свог тијела и која, уместо да се устручава од показивања својих облина, може од њих да створи свој најјачи адут", додао је.

Пјевачица, чије је право име Оника Тања Мараж, је у посљедње вријеме заузета промовисањем свог најновијег албума, "Pinkprint".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана