Клуни плесао, Вилијамсова испијала пиво

Агенције
Клуни плесао, Вилијамсова испијала пиво

Иако је забава послије вјенчања принчевског пара Харија и Меган, била приватног карактера, детаљи с ње почели су полако да испливавају.

На забави одржаној у Фрогмор хаусу, палати из 17. вијека унутар дворца Виндзор, било је око 200 званица, а говор је држао принц Чарлс као домаћин, те принчеви Вилијем и Хари, али и Меган, што је било још једно  кршење традиције.

Хари је захвалио својој супрузи на свему што је успјела издржати.

-  Изврстан смо тим. Једва чекам да проведем свој живот с тобом - рекао је Хари. Он се након тога окренуо према гостима и питао: “Зна ли неко да свира клавир?”

Убрзо након тога се појавио Елтон Џон који је својим хитовима забавио све присутне. Новопечени супружници први брачни плес отплесали уз пјесму Витни Хјустон “I Wanna Dance With Somebody”.

На менију су, између осталог, били бургери као поноћни снек, пили су се коктели, а један се звао “Кад је Хари срео Меган”. Гости су се забављали играјући “бонг с пивом”, америчку игру испијања пива, у којој је побиједила тенисерка Серена Вилијамс, која је на свом “Инстаграму” открила како је испод дуге, цвјетне хаљине за свадбу обула патике да  би јој било удобније.

Ипак, ако је вјеровати поузданим изворима британских медија, најрасплесанији на подијуму био је холивудски глумац Џорџ Клуни. И док је његова супруга, Амал Клуну, украла пажњу као најбоље одјевена дама на вјенчању, Клуни је одушевио све својим плесачким способностима.

Он је прво на подијум отпратио младу и с њом отплесао један плес, а потом је плесне кораке показао и војвоткињи од Кембриџа, Кејт Мидлтон. Међутим, када је пожелио да покаже своје умијеће и Сари Фергусон, она га је у потпуности игнорисала. То га није обесхрабрило, па је Клуни наставио одушевљавати званице до дуго у ноћ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана