Kloi progovorila javno o trudnoći

Agencije
Kloi progovorila javno o trudnoći

Rijaliti zvijezda Kloi Kardašijan prvi put je govorila o trudnoći koju je krila šest mjeseci, u emisiji Elen Dedženeres. Kardašijan se u emisiji pojavila u uskoj bijeloj haljini, ispod koje se nazirao trudnički stomak, a mnogi su prokomentarisali da ova kombinacija ne priliči trudnici.

 

- Trudim se da još ne oblačim odjeću za trudnice i želim da tako ostane što je duže moguće - rekla je Kardašijan.

Ona je ispričala da joj je prvo tromjesečje trudnoće bilo najgore i da je imala jutarnje mučnine.

- Osjećaš se najgore u prvom tromjesečju, kada niko još ne zna da si u drugom stanju. Onda kada se to sazna, ljudi znaju da imate pravo na sve. Nadam se da izgledam trudno, a ne debelo - rekla je Kardašijan, koja je neposredno pred katolički Božić potvrdila vijest o kojoj se šuška mjesecima.

Ona je kazala da još ne zna pol bebe, iako strani tabloidi mjesecima pišu da čeka dječaka. Istakla je da će, ako se to desi, dječaka nazvati Tristan Tompson Jr, dok za djevojčicu još nema ime, ali vjerovatno će počinjati s K ili T.

- Nadam se da ćemo se moj vjerenik Tristan Tompson i ja vjenčati, ali ne žurimo s tim. Trenutno sam jako zadovoljna sopstvenim životom. Tristan i ja razgovaramo o braku, ali kad se desi - desiće se - istakla je Kardašijan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana