Клои проговорила јавно о трудноћи

Агенције
Клои проговорила јавно о трудноћи

Ријалити звијезда Клои Кардашијан први пут је говорила о трудноћи коју је крила шест мјесеци, у емисији Елен Деџенерес. Кардашијан се у емисији појавила у уској бијелој хаљини, испод које се назирао труднички стомак, а многи су прокоментарисали да ова комбинација не приличи трудници.

 

- Трудим се да још не облачим одјећу за труднице и желим да тако остане што је дуже могуће - рекла је Кардашијан.

Она је испричала да јој је прво тромјесечје трудноће било најгоре и да је имала јутарње мучнине.

- Осјећаш се најгоре у првом тромјесечју, када нико још не зна да си у другом стању. Онда када се то сазна, људи знају да имате право на све. Надам се да изгледам трудно, а не дебело - рекла је Кардашијан, која је непосредно пред католички Божић потврдила вијест о којој се шушка мјесецима.

Она је казала да још не зна пол бебе, иако страни таблоиди мјесецима пишу да чека дјечака. Истакла је да ће, ако се то деси, дјечака назвати Тристан Томпсон Јр, док за дјевојчицу још нема име, али вјероватно ће почињати с К или Т.

- Надам се да ћемо се мој вјереник Тристан Томпсон и ја вјенчати, али не журимо с тим. Тренутно сам јако задовољна сопственим животом. Тристан и ја разговарамо о браку, али кад се деси - десиће се - истакла је Кардашијан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана