Kloi Kardašijan rodiće djevojčicu

Agencija
Kloi Kardašijan rodiće djevojčicu

Kloi Kardašijan, koja odbrojava sitno do rođenja svog prvog djeteta, koje će dobiti sa sedam godina mlađim košarkašem Tristanom Tompsonom, fanovima je tek sad otkrila da nosi djevojčicu.

Iako se već nekoliko sedmica, prije njene potvrde, šuškalo da beba stiže na svijet, sestra slavne starlete Kim nije željela da se oglašava ovim povodom sve dok na svom "Instagramu" nije objavila fotografiju trudničkog stomačića.

Tako je poslije nekoliko mjeseci ćutanja i skrivanja odjećom buduća mama pokazala svoj trudnički stomak i priznala da će dobiti dijete.

Kako vrijeme polako prolazi, tako i trudnoća Kloi Kardašijan polako odmiče, pa je došlo vrijeme i da sa fanovima podijeli najslađu "tajnu" svake buduće mame - da li je beba dječak ili djevojčica. Iako je i sama bila iznenađena, Kloi je priznala da nosi djevojčicu.

- Nisam ovo očekivala, bila sam uvjerena da nosim dječaka. Čak sam svima i govorila da ću roditi dječaka. Ne znam kako ću se prilagoditi činjenici da je zapravo u pitanju djevojčica - iskreno je priznala rijaliti zvijezda svojim sestrama, kao i javnosti.

I dok su ostale članice porodice bile oduševljene, Kloi nije mogla da sakrije koliko je zbunjena, a u neku ruku i razočarana što neće postati mama dječaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana