Клинт Иствуд глумац и редитељ истовремено

Агенције
Клинт Иствуд глумац и редитељ истовремено

У свом посљедњем филму “The Mule” 88-годишњи Клинт Иствуд режирао је за себе сцену сексуалног чина утроје са дјевојкама у двадесетим годинама.

Главни јунак филма “The Mule” је Ерл Стоун, човјек који се бави хортикултуром, а додатни новац зарађује транспортом дроге кроз Сједињене Америчке Државе. Он је популаран тип, који у најмање три сцене изазива аплаузе. Иако има 90 година, он у више наврата има сцене сексуалних односа са женама у двадесетим годинама, које су жељне да га се дочепају.

Иако у сцени која отвара филм Ерл прича виц о вијагри, њему никакав хемијски подстицај није потребан. И не само то - док се забавља са дјевојкама, љубоморни комшија га, иако много млађи од њега, кришом посматра.

До сада је у својим филмовима Иствудово “самообожавање” било засновано на моралном нарцизму, пише “Гардијан”, а редитељ-глумац до сада није инсистирао на сексуалној димензији.

У филмовима као што су “Unforgiven”, “Million Dollar Baby” и “Gran Torino” Иствудов јунак се жртвује да би на неки начин унаприједио човјечанство или окајао сопствене гријехе.

У свом првом остварењу “Play Misty for me” Иствуд је креирао ситуацију у којој се анализира мушки нарцизам, у којем се и сам купа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана