Кира Најтли напала Кејт Мидлтон: “Само ти скривај наш бол”

Агенције
Кира Најтли напала Кејт Мидлтон: “Само ти скривај наш бол”

Глумица Кира Најтли је у есеју под насловом “Слабији пол” напала војвоткињу Кејт Мидлтон. Тврди како Кејт представља погрешну слику о женама у јавности и при томе мисли на ситуацију у којој је Кејт потпуно сређена изашла из болнице само неколико сати након трећег порођаја.

Њен есеј је објављен у збирци “Феминисткиње не носе розе (и друге лажи)”.


“Изашла је из болнице само седам сати након порођаја, са шминком на лицу и у високим петама. Показала се онако како је свијет желио да је види”, написала је глумица која је своју ћерку родила дан прије него што је Кејт родила принцезу Шарлот. Смета јој што на овај начин Кејт даје лажну слику у јавности о женама које су се тек породиле.

“Само ти скривај наш бол, наша раздерана тијела, груди из којих цури млијеко, подивљале хормоне. Изгледај предивно, буди дотјерана, не показуј своје битке, Кејт. Седам сати након што си се борила на живот и смрт, седам сати након што ти се тијело располовило и нови живот је изашао из тебе у крви и врисци. Не показуј. Не говори. Стој тамо са својом кћеркицом и позирај чопору мушких фотографа”, оштра је била глумица према Кејт Мидлтон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана