Kim objavila fotografiju bebe

Agencija
Kim objavila fotografiju bebe

Starleta Kim Kardašijan predstavila je svoju treću bebu, malenu Čikago koja je rođena 18. januara.

Mali zamotuljak pojavio se na "Instagram" profilu svoje mame, a komplimenti su samo pljuštali sa svih strana.

"Beba Čikago", bilo je sve što je ponosna mama napisala, na šta su se nadovezali mnogobrojni komentari i pet miliona lajkova.

Mala Či, kako joj tepaju članovi porodice, poslušna je, mirna i preslatka beba, a već uživa u luksuzu i bogatstvu poznatih roditelja. Kako prenosi portal "E njuz", njena soba ukrašena je dječijim ornamentima u vrijednosti od 75.000 dolara.

- Liči pomalo na Nort, ali i na Senta. Baš je prava njihova kombinacija po izgledu - rekla je Kim.

Ona je treće dijete dobila uz pomoć surogat majke. Zbog komplikacija u prve dvije trudnoće ona je odlučila da angažuje ženu koja će donijeti dijete na svijet, a nije imala namjeru da se zadrži na dvoje djece.

Ono što je izazvalo kontroverze je pitanje - ko je zapravo bila surogat majka? Dok jedni tvrde da je riječ o anonimnoj dami koja ima 27 godina i već je rodila svoju djecu, neki su mislili da je njena sestra Kajli preuzela tu ulogu. Sada, kada su obje dobile bebu, očigledno je da mlađa sestra nije bila surogat majka.

- Ne znam da li sam dovoljno bliska sa svojom bebom. Jako me muči što je nisam nosila devet mjeseci. Bez obzira na sve teškoće koje sam imala, drugo stanje je stvorilo zaista posebnu vezu sa Nort i Sentom. Mnogo više se sada trudim oko Či, da ne osjeti da smo jedno vrijeme bile razdvojene - rekla je Kim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana