Ким објавила фотографију бебе

Агенција
Ким објавила фотографију бебе

Старлета Ким Кардашијан представила је своју трећу бебу, малену Чикаго која је рођена 18. јануара.

Мали замотуљак појавио се на "Инстаграм" профилу своје маме, а комплименти су само пљуштали са свих страна.

"Беба Чикаго", било је све што је поносна мама написала, на шта су се надовезали многобројни коментари и пет милиона лајкова.

Мала Чи, како јој тепају чланови породице, послушна је, мирна и преслатка беба, а већ ужива у луксузу и богатству познатих родитеља. Како преноси портал "Е њуз", њена соба украшена је дјечијим орнаментима у вриједности од 75.000 долара.

- Личи помало на Норт, али и на Сента. Баш је права њихова комбинација по изгледу - рекла је Ким.

Она је треће дијете добила уз помоћ сурогат мајке. Због компликација у прве двије трудноће она је одлучила да ангажује жену која ће донијети дијете на свијет, а није имала намјеру да се задржи на двоје дјеце.

Оно што је изазвало контроверзе је питање - ко је заправо била сурогат мајка? Док једни тврде да је ријеч о анонимној дами која има 27 година и већ је родила своју дјецу, неки су мислили да је њена сестра Кајли преузела ту улогу. Сада, када су обје добиле бебу, очигледно је да млађа сестра није била сурогат мајка.

- Не знам да ли сам довољно блиска са својом бебом. Јако ме мучи што је нисам носила девет мјесеци. Без обзира на све тешкоће које сам имала, друго стање је створило заиста посебну везу са Норт и Сентом. Много више се сада трудим око Чи, да не осјети да смо једно вријеме биле раздвојене - рекла је Ким.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана