Kim neprikosnovena kraljica Instagrama

Agencije
Kim neprikosnovena kraljica Instagrama

Američka zvijezda rijaliti programa Kim Kardašijan objavila je da je na svom "Instagram" profilu premašila 45 miliona pratilaca.

- 45 miliona pratilaca na "Instagramu"!!! Volim vas!! - napisala je supruga repera Kanje Vesta.

Kraljica selfija time je dospjela na prvo mjesto po broju pratilaca na "Instagramu" ispred Tejlor Svift, koja ima 44,7 miliona obožavalaca, te Bijonse, koju na "Instagramu" prati 44,6 miliona ljudi.

Na toj društvenoj mreži namijenjenoj razmjeni fotografija dobro kotiraju još dvije mlade pjevačice - Selena Gomez sa 42,8 miliona pratilaca te Arijana Grande, koja ima 42,3 miliona pratilaca.

Prvo mjesto na "Tviteru", društvenoj mreži za slanje kratkih poruka, drži pjevačica Keti Peri sa 74,8 miliona fanova, a Kim Kardašijan daleko zaostaje sa "samo" 34,9 miliona pratilaca.

Slavne zvijezde mnogo obraćaju pažnju na reputaciju na "Instagramu". Dnevno objavljuju po nekoliko fotografija koje njihovi fanovi sa oduševljenjem dočekuju.

Broj lajkova i komentara doseže nevjerovatne granice, a dijeleći fotografije iz privatnog života, ove dame na neki način grade "intimniji odnos" sa svojim fanovima, što oni posebno cijene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana