Kim Kardašijan želela da je usvoji, djevojčica rekla Ne

Agencije
Kim Kardašijan želela da je usvoji, djevojčica rekla Ne

Iako je rijaliti zvijezda Kim Kardašijan bila impresionirana trinaestogodišnjom djevojčicom Pink, malena djevojčica nije željela da napusti dom za nezbrinutu djecu iako je starleta željela da je usvoji.

Kim je naime, upoznala Pink tokom posjete području koje je bilo pogođeno cunamijem, a inteligentna curica potpuno ju je osvojila.

Veoma talentovanu djevojčicu je majka poslala u dom za nezbrinutu djecu jer nije mogla da joj priušti školovanje. I pored toga, djevojčica nije željela da je usvoji Kim Kardašijan.

“Svi žele da imaju drugačiji i bolji život, pretpostavljam. Ali, kada sam malo bolje razmislila o tome i shvatila u šta bih se upustila i šta bi sve trebalo da ostavim iza sebe, shvatila sam da nisam spremna za to”, rekla je Pink.

Inače, djevojčica ima ambicije da jednog dana postane učiteljica ili turistički vodič.

“Razgovarala sam s mamom o Kim i ona mi je rekla da kad ja završim školu i kada budem mogla da se brinem sama o sebi ona će mi dati dopuštenje da odem da živim s Kim, ako ja to želim. Ovdje su druga djeca koja su mi poput braće i sestara i ne mogu da ih ostavim”, zaključila je pametna djevojčica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana