Ким Кардашијан желела да је усвоји, дјевојчица рекла Не

Агенције
Ким Кардашијан желела да је усвоји, дјевојчица рекла Не

Иако је ријалити звијезда Ким Кардашијан била импресионирана тринаестогодишњом дјевојчицом Пинк, малена дјевојчица није жељела да напусти дом за незбринуту дјецу иако је старлета жељела да је усвоји.

Ким је наиме, упознала Пинк током посјете подручју које је било погођено цунамијем, а интелигентна цурица потпуно ју је освојила.

Веома талентовану дјевојчицу је мајка послала у дом за незбринуту дјецу јер није могла да јој приушти школовање. И поред тога, дјевојчица није жељела да је усвоји Ким Кардашијан.

“Сви желе да имају другачији и бољи живот, претпостављам. Али, када сам мало боље размислила о томе и схватила у шта бих се упустила и шта би све требало да оставим иза себе, схватила сам да нисам спремна за то”, рекла је Пинк.

Иначе, дјевојчица има амбиције да једног дана постане учитељица или туристички водич.

“Разговарала сам с мамом о Ким и она ми је рекла да кад ја завршим школу и када будем могла да се бринем сама о себи она ће ми дати допуштење да одем да живим с Ким, ако ја то желим. Овдје су друга дјеца која су ми попут браће и сестара и не могу да их оставим”, закључила је паметна дјевојчица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана