Kim: Bijonse mi je oduvijek bila arogantna

Agencije
Kim: Bijonse mi je oduvijek bila arogantna

Činjenica je da to što se prema mišljenjima mnogih, najmoćniji par u svijetu šou biznisa, pjevačica Bijonse i njen suprug reper Džej Zi, nisu pojavili na glamuroznom i dugo planiranom vjenčanju starlete Kim Kardašijan nije baš najbolje prihvaćeno.

Uprkos tome što su reperi, Kanje Vest i Džej Zi u dobrim odnosima, njihove supruge izgleda da nisu uspjele da pronađu zajednički jezik, a starleta je veoma zamjerila pjevačici što se nije sa suprugom pojavila na venčanju.

Neimenovani izvor blizak starleti je za "Radar Onlajn" rekao kako je Kim jako ljuta na Bijonse što se moglo primjetiti i na nedavnoj dodjeli MTV VMA nagrada gdje su se jedva pozdravile. Kim krivi Bijonse što se barem Džej Zi nije pojavio na vjenčanju s obzirom da ga je Kanje oduvijek smatrao članom porodice.

"Kim je oduvijek smatrala da je Bijonse arogantna. Ona se oduvijek trudila da uspostavi kakav takav odnos sa pjevačicom koja je svaki put gledala s visine činjeći da se Kim osjeća neprijatno u njenom društvu", rekao je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana