Кифер и Синди више не крију да су у вези

Глас Српске
Кифер и Синди више не крију да су у вези

Глумац Кифер Сатерленд, звијезда ТВ серије “24” и син легендарног холивудског глумца Доналда Сатерленда, изгледа да је ријешио да се не крије више од папараца. Протеклог викенда је коначно у јавности прошетао са својом изабраницом, тридесетдеветогодишњом глумицом и пјевачицом Синди Вел.

О њиховој вези која траје годинама не зна се много, јер је славни пар одлучио да чува своју интиму далеко од очију јавности, а до сада се у медијима само нагађало о њиховој романси.

Држећи се за руке Кифер и Синди су прошетали улицама Лондона у веома опуштеном издању, а овим појављивањем су потврдили да су у вези. Изгледа да је славни пар ријешио да добро чувану везу покаже свијету.

Страни медији пишу да је вјероватно Кифер желио да буде сигуран у јачину и стабилност њиховог емотивног односа, јер раније није имао много среће у љубави.

Наиме, Сатерленд се два пута разводио. Кифер је три године био ожењен глумицом Камелијом Кат, са којом има и дијете, а други брак са Елизабет Вин је трајао осам година. Ипак, многи га се сјећају и као вјереника познате глумице Џулије Робертс. Упознали су се на снимању филма “Танка линија смрти” и убрзо након тога постали нераздвојни. Звали су их златним паром, а глумица је блистала од среће док је говорила о свом драгом. Срећни пар се убрзо вјерио, а глумица је, како и доликује, направила велику забаву тим поводом. А онда, само неколико дана пред вјенчање, догодио се сценарио из филма “Одбјегла млада”. Џулија је одустала од свега и отказала вјенчање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана