Kevin od Britni traži 60.000 $ mjesečno da odgaja djecu

Agencije
Kevin od Britni traži 60.000 $ mjesečno da odgaja djecu

Nakon što je godinama od svoje bivše supruge, pop pjevačice Britni Spirs mjesečno dobijao oko 20.000 dolara alimentacije za njihove sinove, Kevin Federlajn sada je odlučio da utrostručiti taj prihod, pa od pjevačice zahtijeva 60.000 dolara mjesečno da bi odgojio djecu “kako treba”.

Par zajedno ima sinove Džejdena Džejmsa (11) i Pona Prestona (12). Federlajn tvrdi da je Britni svoju zaradu u posljednje vrijeme ponovo povećala. Ističe da je zbog toga stvorena “ekstremna nejednakost” u načinu života kakav njihovi sinovi imaju kada žive kod njega, od onog kada posjećuju majku.

Pjevačica se od Federlajna razvela 2007. godine, a alimentaciju mu plaća i dalje, iako on ima novu ženu s kojom ima djecu. Bivši plesač navodi da zarađuje oko 3.000 dolara mjesečno i da mu to nije dovoljno da njihove sinove odgaja kako treba.

U dokumentima koje je dostavio sudu otkrio je i da njegova bivša žena živi sama u vili od 1.200 kvadrata koja se nalazi na imanju od 8,5 hektara, ima lift, sobu za igranje, kino-dvoranu i podrum sa 3.500 vinskih boca.

Uz to, posjeduje i dodatnu kućicu za bazen od stotinjak kvadrata, te voćnjak, prostor za spa, tenisko igralište i golf teren. 

Kako ističe Federlajn, on živi sa svojom novom suprugom i dvojicom sinova iz braka sa Spirsovom, ali i kćerkom Pejton Mari i sinom Džordanom koje je dobio s Viktorijom Princ. I dok im on ne može pretjerano pružiti, Britni, kako stoji u dokumentima, sinovima nudi bezbroj pogodnosti, od dadilje, preko privatnih kuvara, učitelja i drugih članova osoblja, te im kupuje najbolje igračke, a on se s time ne može nositi.

Federlajn takođe, iz trogodišnje veze s glumicom Šar Džekson, ima sina Kaleba Mišela i kćerku Kori Madison.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana