Кевин Костнер: Одлично ми је овдје у Београду ФОТО

Блиц
Кевин Костнер: Одлично ми је овдје у Београду ФОТО

Београд - Холивудска звијезда Кевин Костнер обишао је јуче хотел „Југославија”, гдје данас почиње снимање филма „Three Days To Kill”, преноси “Блиц”.

Костнера смо затекли на самој локацији, испред некадашњег хотела који је за ову прилику преуређен у ургентни центар.

Изузетно љубазан и природан, глумац није крио одушевљење што снима у Београду.

С њим је био и режисер овог остварења Џозеф Мекгинти Никол.

- Свиђа ми се овдје. Лијепо је. Још нисам много тога видио јер сам у суботу увече стигао, али надам се да ћу наредних дана имати времена да обиђем град - рекао је јуче поподне Кевин Костнер.

Глумац је дјеловао веома опуштено док је стајао испред хотела причајући са организаторима снимања из куће „Work in Progress”, а теме разговора су биле везане за сцене које ће се ту наредних седам дана одигравати.

- Мени ово изгледа одлично. Веома су љубазни људи с којима сарађујемо - прокоментарисао је глумац шетајући с режисером.

Иако је било лијепо вријеме које увијек у том дијелу града поред Дунава измами много шетача, нико није примјетио да је ту и оскаровац који се прославио филмовима „Плес са вуковима”, „Недодирљиви”, „Тјелохранитељ”...

Ипак, када смо га спазили и покушали да му приђемо, видјели смо да је око њега неупадљиво обезбјеђење које нас је замолило да не прилазимо чувеном глумцу јер има доста обавеза и не жели да даје изјаве.

Након пола сата проведених у разговору са сарадницима, Кевин је кренуо ка колима, а затим нам се осмјехнуо и махнуо да приђемо. Био је одлично расположен и тада је изнио прве позитивне утиске које је стекао за два дана у Београду.

Aутомобилом је затим отишао у хотел „Хајат”, гдје је смјештен.

- Веома је скроман. Уопште није захтеван и не глуми звезду, као што би то многи очекивали. Заиста није имао никакве посебне захтеве, а видели сте и сами колико се природно понаша када је у јавности - рекли су сарадници који пружају логистичку подршку за снимање овог филма, иза којег стоји Лик Бесон.

Костнер је стигао у Београд у суботу у вечерњим часовима, када је одсјео у хотелу „Хајат”, а прво вече је изашао у ресторан „Маска”, гдје је провео два часа и гдје је домаћинима препустио да му препоруче јело за вечеру, те је уживао у ролницама од плавог патлиџана и бифтеку, док је за пиће наручио пиво.

Поред Костнера, у филму играју и Амбер Херд, Хејли Стајнфелд и Кони Нилсен, али није познато хоће ли и они нешто снимати у Београду или ће Кевина сачекати у Паризу, гдје ће бити настављено снимање.

Иначе, Кевин Костнер игра смртно болесног агента тајне службе који је, иако у пензији, одлучује да обави још један задатак јер ће тако успјети да добије експериментални лијек који може да му помогне да оздрави.

Међутим, лијек има негативне ефекте, па се болесни агент суочава с халуцинацијама и нарколепсијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана