Keti i Orlando ponovo zajedno

Glas Srpske
Keti i Orlando ponovo zajedno

Čini se da je bivši popularni par Keti Peri i Orlando Blum ponovo zajedno. Svjetski mediji su do ovog zaključka došli nakon što su na internetu isplivale fotografije sa njihovog zajedničkog putovanja.

Naime, slavni glumac i pjevačica ove dane provode na Maldivima. Fanovi su ih fotografisali na ručku. Iako fotografije na prvi pogled ne djeluju romantično, teško je povjerovati da su oni samo naletjeli jedno na drugo na ovom rajskom mjestu.

To je potvrdio i izvor blizak paru, ali je dodao da ovo putovanje ne znači da će Keti i Orlando u javnosti potvrditi da su zajedno.

- Orlando i Keti su odvojeno putovali tokom praznika, pa su se dogovorili da nakon toga zajedno odu na Maldive. Bilo im je zabavno na putovanju, ali to nije ništa ozbiljno. Oni još nisu izdali saopštenje da su ponovo zajedno - rekao je isti izvor.

Ipak, ovo nije prvi put da je slavni par uočen zajedno nakon raskida. Prošle godine se podigla prašina nakon što su viđeni na koncertu Eda Širana, ali tada ni Orlando ni Keti nisu željeli da potvrde glasine o vezi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana