Кети и Орландо поново заједно

Глас Српске
Кети и Орландо поново заједно

Чини се да је бивши популарни пар Кети Пери и Орландо Блум поново заједно. Свјетски медији су до овог закључка дошли након што су на интернету испливале фотографије са њиховог заједничког путовања.

Наиме, славни глумац и пјевачица ове дане проводе на Малдивима. Фанови су их фотографисали на ручку. Иако фотографије на први поглед не дјелују романтично, тешко је повјеровати да су они само налетјели једно на друго на овом рајском мјесту.

То је потврдио и извор близак пару, али је додао да ово путовање не значи да ће Кети и Орландо у јавности потврдити да су заједно.

- Орландо и Кети су одвојено путовали током празника, па су се договорили да након тога заједно оду на Малдиве. Било им је забавно на путовању, али то није ништа озбиљно. Они још нису издали саопштење да су поново заједно - рекао је исти извор.

Ипак, ово није први пут да је славни пар уочен заједно након раскида. Прошле године се подигла прашина након што су виђени на концерту Еда Ширана, али тада ни Орландо ни Кети нису жељели да потврде гласине о вези.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана