Кети Пери најплаћенија пјевачица у 2018. години

Агенције
Кети Пери најплаћенија пјевачица у 2018. години

Магазин “Форбс” објавио је листу 10 најплаћенијих пјевачица у 2018. години, а на прво мјесто се, послије три године, вратила Кети Пери и са трона скинула Бијонсе.

Кети Пери (34) у току ове године зарадила је 83 милиона долара, односно нешто више од милион долара по сваком наступу. Поред тога, она је наводно плаћена 20 милиона долара за своју улогу судије у емисији “Амерички идол”.

Захваљујући чињеници да јој је албум “Репјутејшн” продат у два милиона примјерака у првих седам дана од објављивања, Тејлор Свифт је по процјени “Форбса” ове године друга са зарадом од око 80 милиона долара.

“Форбс” напомиње да је Свифтова врло лако могла доћи до првог мјеста на листи, али да је њена турнеја заказана ван периода обрачуна за ову годину.

На трећем мјесту налази се Бијонсе, која је ове године објавила први албум са својим мужем и зарадила 60 милиона долара.

- Исплати се бити Пинк - наводи “Форбс”, додајући да је ова позната пјевачица у току 2018. године зарадила 52 милиона долара.

Са 66 наступа, филмом “Звијезда је рођена” и договорима са “Версаћеом”, Леди Гага је ове године зарадила 50 милиона долара.

Да нема намјеру да се заустави са својих 49 година показала је Џенифер Лопез, која је зарадила 47 милиона долара и налази се на шестом месту најплаћенијих пјевачица.

Свјетска звијезда са Барбадоса, Ријана, зарадила је 37,5 милиона долара, иако није била на турнеји још од 2016. године. “Форбс” наводи да је Ријана своје приходе остварила од козметике и линије веша за жене, као и за улогу у филму “Океанових 8”.

Хелена Фишер богатија је за 32 милиона долара након турнеје на којој је зарађивала више од милион долара по наступу.

Узимајући пола милиона долара за вече у Лас Вегасу, а скоро дупло више по аренама у Европи, Селин Дион се лако попела до цифре од 31 милион долара, колико је зарадила ове године. На посљедњем, 10. мјесту, са 30 милиона долара налази се Бритни Спирс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана