Kendis snimila anime edotorijal

Agencije
Kendis snimila anime edotorijal

"Viktorijin anđeo" Kendis Svonpul titulu najseksepilnije žene na svijetu, prema izboru "Maksim" magazina svakodnevno potvrđuje.

Naime, mlada manekenka je pozirala za set fotografija u anime kostimima, a neke od fotografija je podijelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži "Instagram".

Inače, Kendis se priprema za godišnju "Viktorijas sikret" reviju koja će se ove godine održati drugog decembra.

Priča se da će baš ona biti jedna od glavnih zvijezda večeri, a kakve su nam kombinacije "anđeli" pripremili ostaje da vidimo.

Inače, Kendis obožava da na "Instagramu" dijeli fotografije sa svojih snimanja, tako da su njeni vjerni pratioci imali priliku da uživaju u nekoliko fotografija koje je snimila u kupaćem kostimu za "Viktorijas sikret".

Izjavila je da joj i te kako prija titula najseksepilnije žene na svijetu, a pored ove, pripala joj je i ona "Forbsove" liste, za jednu od najplaćenijih modela sa tri miliona dolara godišnje zarade.

Njeni obožavaoci su svakako oduševljeni fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama, sudeći prema brojnim komentarima, a ono što svakako s nestrpljenjem očekuju je grandiozna godišnja revija "Viktorijas sikret".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana