Keli Bruk se pomirila sa momkom

Agencije
Keli Bruk se pomirila sa momkom

Britanski model Keli Bruk nedavno je raskinula vjeridbu sa Dejvidom Mekintošem, a nakon provokativnih fotografija šuška se da su se i pomirili.

Ova zanosna ljepotica je na svom "Instagram" profilu objavila seriju provokativnih fotografija na kojima je pokazala da ne pati za bivšim.

Ipak, izgleda da se njemu nije dopalo to što Keli samouvjereno pokazuje svoje obline milionima fanova.

Iako su se razišli prije tri sedmice, par je navodno viđen kako šeta prije dva dana.

Britanska ljepotica objavila je na "Tviteru" da više nije u vezi sa bilderom Dejvidom Mekintošem. Mada je djelovalo da će uskoro stati pred matičara, Keli Bruk je ipak odlučila da još malo sačeka sa udajom.

- Tužan je ovo dan i moram da vas obavijestim da Dejvid i ja više nismo vjereni. Volim ga i poštujem i želim mu sve najbolje - napisala je ljepotica.

Nisu prošle ni dvije sedmice kako je Keli Bruk raskinula vjeridbu, a njen bivši vjerenik već je ljubio drugu na nekom bazenu u Majamiju. Paparaco je uhvatio Dejvida kako uživa u vrelom danu sa još "vrelijom" njemačkom manekenkom Metišom Šefer.

Očigledno je da su jedno drugom oprostili razlike zbog kojih su se udaljili i dali još jednu priliku da spasu vezu, koja je trebalo da bude okončana brakom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana