Кели Брук се помирила са момком

Агенције
Кели Брук се помирила са момком

Британски модел Кели Брук недавно је раскинула вјеридбу са Дејвидом Мекинтошем, а након провокативних фотографија шушка се да су се и помирили.

Ова заносна љепотица је на свом "Инстаграм" профилу објавила серију провокативних фотографија на којима је показала да не пати за бившим.

Ипак, изгледа да се њему није допало то што Кели самоувјерено показује своје облине милионима фанова.

Иако су се разишли прије три седмице, пар је наводно виђен како шета прије два дана.

Британска љепотица објавила је на "Твитеру" да више није у вези са билдером Дејвидом Мекинтошем. Мада је дјеловало да ће ускоро стати пред матичара, Кели Брук је ипак одлучила да још мало сачека са удајом.

- Тужан је ово дан и морам да вас обавијестим да Дејвид и ја више нисмо вјерени. Волим га и поштујем и желим му све најбоље - написала је љепотица.

Нису прошле ни двије седмице како је Кели Брук раскинула вјеридбу, а њен бивши вјереник већ је љубио другу на неком базену у Мајамију. Папарацо је ухватио Дејвида како ужива у врелом дану са још "врелијом" њемачком манекенком Метишом Шефер.

Очигледно је да су једно другом опростили разлике због којих су се удаљили и дали још једну прилику да спасу везу, која је требало да буде окончана браком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана