Kejti Holms i Džejmi Foks spremaju vjenčanje u Parizu

Agencije
Kejti Holms i Džejmi Foks spremaju vjenčanje u Parizu

Nakon što su godinama svoju ljubavnu priču čuvali daleko od javnosti, trudeći se svim silama da ne budu viđeni zajedno, a kamoli fotografisani, Kejti Holms i Džejmi Foks spremni su za novi korak i to onaj najveći - vjenčanje. Kako je otkrio izvor blizak tridesetdevetogodišnjoj glumici i 11 godina starijem oskarovcu, par bi svoju vezu trebalo da ozakoni u gradu ljubavi - Parizu.

- Pariz je grad u kojem su odlučili da izađu u javnost sa svojom vezom, nakon godina uspješnog skrivanja. Džejmi je bio izrazito nesiguran sve otkako su 2013. godine započeli vezu, ali Kejti ga je uvjerila da je vrijeme da se skrasi, pa su sada napokon spremni da sve i službeno potvrde - rekao je izvor.

Par je svoju vezu od javnosti najviše skrivao zbog ugovora iz brakorazvodne parnice Kejti Holms i Toma Kruza, koji je, zbog njegove odanosti Sajentološkoj crkvi, imao i stavke poput one da se njeno ime ne smije dovoditi u vezu ni sa jednim muškarcem narednih nekoliko godina. Kada je istekao taj period, pojavile su se i prve fotografije Kejti Holms i Džejmija Foksa.

Holmsova je čekala dovoljno dugo da se uda za Džejmija, a sada mu je jasno dala do znanja kada i gdje želi da se vjenča. Ona silom želi zimsko vjenčanje u gradu svjetla. Sve te priče krenule su samo nekoliko sedmica nakon što je počelo da se šuška da se par vjerio, nakon što je Kejti snimljena s dijamantskim prstenom na ruci.

Inače, Džejmi Foks ima dvije kćerke iz bivših veza, a nijednoj od tih dama, kao ni brojnim njegovim “bliskim prijateljicama” tokom godina nije uspjelo ovo što je uspjelo Kejti Holms - da pred oltar odvede vječnog neženju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana