Kejdž traži poništenje braka jer je bio pijan kad je rekao DA

Agencije
Kejdž traži poništenje braka jer je bio pijan kad je rekao DA

Glumac Nikolas Kejdž nedavno se razveo od Erike Koiko, s kojom je sklopio brak u Las Vegasu prošlog mjeseca. Bračna sreća je potrajala svega tri dana, nakon čega je glumac tražio da se brak poništi iz jednog prostog razloga - “ne sjeća se da se vjenčao, jer je bio pijan”.

Urnebesnom sklapanju braka i još bržem razvodu nije kraj, Eriko Koike, bivša žena Nikolasa Kejdža, traži alimentaciju na sudu.

Da, poslije tri dana braka i brojnih novinskih natpisa u kojima stoji “pijani glumac oženio šminkerku, pa se pokajao”, Koiko je “izgubila šansu da nađe zaposlenje, zbog čega traži alimentaciju”, piše svjetska štampa.

Koliko je navodno od suda tražila da ne pristane na glumčev zahtjev o poništenju braka i navela da je prije sklapanja braka bila u vezi s Kejdžom godinu dana, kao i da ju je glumac nakon prilično javnog razvoda zvao i tražio da se pomire.

Čim je priznao da je bio toliko pijan da nije znao da se ženi, vjerovatno je shvatio da nije potpisao ni predbračni ugovor prije nego što je rekao “da”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana