Kćerka Nikol Kidman zabranila majci dadođe na vjenčanje

Agencije
Kćerka Nikol Kidman zabranila majci dadođe na vjenčanje

Kćerka bivših supružnika Nikol Kidman i Toma Kruza, dvadesetdvogodišnja Izabela Kruz vjenčala se prošlog mjeseca u jednom od prestižnih londonskih hotela.

Vrlo intimnoj sajentološkoj ceremoniji vjenčanja sa Maksom Parkerom prisustvovalo je samo nekoliko njihovih prijatelja, a zanimljivo je što se na spisku zvanica nisu našli njena majka Nikol i brat Konor. Izvor blizak glumici je rekao da Nikol uopšte nije znala da će se Izabela udati.

Prvobitno plasirane informacije su sugerisale da mladenci namjerno nisu pozvali roditelje, jer su željeli da izbjegnu paparace, ali pojedini mediji su objavili da je Tom Kruz, koji je navodno platio vjenčanje, ipak prisustvovao ceremoniji.

Maks i Izabela su se upoznali putem zajedničkih prijatelja početkom ove godine. Maks nije pripadnik sajentološke crkve, za razliku od svoje novopečene supruge, njenog oca i brata.

Tom i Nikol usvojili su Izabelu 1992. godine, a tri godine kasnije i Konora. Oba djeteta su prihvatila sajentologiju, koja je navodno uzrokovala loše odnose između Kidmanove i njene djece.

Sajentološka crkva je negirala te tvrdnje, ali šuška se da je upravo to razlog zbog kojeg Izabela nije željela da pozove majku na svoje vjenčanje.

Kidmanova i Kruz su se razveli 2001. godine, a nakon neuspješnog braka sa njim glumica je uplovila u bračne vode sa pjevačem Kitom Urbanom, sa kojim ima dvoje djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana