Kćerka Ane Vintur stala na ludi kamen

Kćerka Ane Vintur stala na ludi kamen 13.07.2018 14:54 | Agencije

Bi Šefer i Frančesko Karocini dugo su skrivali svoju vezu, a da je između sina France Socani i ćerke Ane Vintur planula ljubav, postalo je jasno tek u oktobru 2016. godine.

Sve zvanice morale su da isključe mobilne telefone na svadbi ćerke Ane Vintur koja je održana prošlog vikenda u Njujorku, pa su samo rijetki detalji poznati o vjenčanju koje je spojilo dvije modne dinastije.

Bi Šefer (30), kćerka urednice američkog izdanja magazina “Vog”, udala se za Frančeska Karocinija (34), sina France Socani, bivše urednice italijanskog izdanja “modne Biblije” koja je preminula prije dvije godine. Naravno da je na vjenčanju bila sva modna elita, ali nikakve fotografije s luksuznog događaja, održanog u domu Ane Vintur na Long Ajlendu, nisu objavljene na društvenim mrežama pa, osim lokacije, nisu poznati nikakvi detalji. Mnogi su željeli da znaju ko je dizajnirao vjenčanicu kćerke jedne od najmoćnijih žena u svijetu mode, te se nadaju da će fotografije osvanuti u novom izdanju prestižnog modnog magazina.

Da su Bi i Frančesko u vezi postalo je jasno tek u oktobru 2016. kada je ona stigla na predstavljanje njegovog filma - dokumentarca o njegovoj majci, urednici italijanskog izdanja “Voga”, koja je u decembru te godine preminula. Svoju vjeridbu su potvrdili početkom 2017, a Bi je vjerenički prsten pokazala tek na ovogodišnjoj “Met gali”. Iako fotografskih dokaza da se udala nema, Bi je na svom “Instagram” profilu promijenila prezime i svima dala do znanja da je svom vjereniku prošlog vikenda rekla “da”.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica