Кћерка Ане Винтур стала на луди камен

Агенције
Кћерка Ане Винтур стала на луди камен

Би Шефер и Франческо Кароцини дуго су скривали своју везу, а да је између сина Франце Соцани и ћерке Ане Винтур планула љубав, постало је јасно тек у октобру 2016. године.

Све званице морале су да искључе мобилне телефоне на свадби ћерке Ане Винтур која је одржана прошлог викенда у Њујорку, па су само ријетки детаљи познати о вјенчању које је спојило двије модне династије.

Би Шефер (30), кћерка уреднице америчког издања магазина “Вог”, удала се за Франческа Кароцинија (34), сина Франце Соцани, бивше уреднице италијанског издања “модне Библије” која је преминула прије двије године. Наравно да је на вјенчању била сва модна елита, али никакве фотографије с луксузног догађаја, одржаног у дому Ане Винтур на Лонг Ајленду, нису објављене на друштвеним мрежама па, осим локације, нису познати никакви детаљи. Многи су жељели да знају ко је дизајнирао вјенчаницу кћерке једне од најмоћнијих жена у свијету моде, те се надају да ће фотографије осванути у новом издању престижног модног магазина.

Да су Би и Франческо у вези постало је јасно тек у октобру 2016. када је она стигла на представљање његовог филма - документарца о његовој мајци, уредници италијанског издања “Вога”, која је у децембру те године преминула. Своју вјеридбу су потврдили почетком 2017, а Би је вјеренички прстен показала тек на овогодишњој “Мет гали”. Иако фотографских доказа да се удала нема, Би је на свом “Инстаграм” профилу промијенила презиме и свима дала до знања да је свом вјеренику прошлог викенда рекла “да”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана